Студентська баскетбольна збірна України готується до Універсіади у Запоріжжі ВІДЕО

У Запоріжжі проходить навчально-тренувальний збір національної студентської команди України. під керівництвом відомого фахівця Валерія Плеханова до Всесвітньої літньої  Універсіади готуються одинадцять виконавців, в тому числі і кілька запоріжців.

 

— Розкрию маленький секрет, крім Юри Кондракова, тут ще вже два запорожця, підписані контракти, не знаю це таємниця, можна її розкривати чи ні, це питання до керівництва. Але я думаю, що нікого не ображу, якщо скажу, що Ясиненко і Кожем’якін підписали контракт з БК «Запоріжжя» і вони зараз вже йдуть, як гравці БК Запоріжжя, так, важко хлопцям, вони з додаткового списку, тобто вони потрапили до складу тільки після того, як основні хлопці, на яких я розраховував не змогли приїхати, але ставленням до справи я задоволений, і я сподіваюся, що і у Юри і у цих хлопців д остаточно непогані шанси, — відзначив головний тренер студентської збірної України з баскетболу ВАЛЕРІЙ ПЛЕХАНОВ.

 

Попереду у студентської дружини кілька міжнародних турнірів в Китаї та Естонії, після чого тренерський штаб визначить остаточний склад команди, яка вирушить на Універсіаду до Китаю.