Юна запорізька тхеквондистка  збирає гроші, щоб поїхати на зарубіжні змагання

Мама молодої запорізької тхеквондистки, Вероніки Гольдіної, — Ольга, звернулася до користувачів Fаcebook , із проханням підтримати її доньку, яка має їхати на міжнародні змагання, але не вистачає коштів:

«Друзі, звертаюсь з проханням. Моя донька, Вероніка, професійно займається тхеквондо 13 років, наполегливо тренується та, не зважаючи на воєнне становище, бере участь у всіх змаганнях міста, України, Європи. За ці роки Вероніка неодноразово ставала чемпіонкою України, багаторазовою призеркою міжнародних змагань. Нещодавно отримала звання МС України.

25 квітня Вероніка мала б представляти Україну на змаганнях в Таллінні « G1 Tallinn Open 2024», але, нажаль, всі мої фінансові ресурси вичерпано.

Це вже спорт вищих досягнень і в них є етапи підготовки з виїздами на міжнародні рейтингові турніри для здобуття міжнародного досвіду та рейтингу і це не малі кошти та через війну виникли труднощі.

Тому звертаюсь з проханням про фінансову допомогу. Для участі в змаганнях Вероніці потрібно 25 000 грн.

Р.S. Так я знаю, що йде війна і я постійно допомагала, чим могла, нашим хлопцям на позиціях, але наразі мені потрібна невелика допомога. Дуже прошу підтримати безстрашну та перспективну спортсменку», — пише Ольга Гольдіна

Тому хто дочитав і хоче допомогти, залишаю карту Моно банку:

На змагання

Посилання на банку

https://send.monobank.ua/jar/3yced563h1

Номер картки банки

5375 4112 1534 8579

Гольдіна Ольга Михайлівна