«Орбіта-ЗНУ-ЗОДЮСШ» вдруге у сезоні переконливо обіграла рівнянок

Підлеглі Гарія Єґіазарова вдома майже повністю повторили сценарій нещодавнього виїзного матчу проти команди болгарського спеціаліста Мартіна Жівкова.

18.12.2021
Запоріжжя. СК «ЗНУ».
Волейбол. Чемпіонат України. Суперліга. 6 тур.
“Регіна-МЕГУ-ОШВСМ” (Рівне) — “Орбіта-ЗНУ-ЗОДЮСШ” (Запоріжжя) 0:3 (19:25, 15:25, 7:25)
Два тижні тому у Луцьку «Орбіта-ЗНУ-ЗОДЮСШ» не відчула жодних проблем у грі із рівнянками. Нині боротьба, чи слід, напевне, правильно сказати, щось схоже на боротьбу, можна було спостерігати лише у першому сеті – деякий час дружина Жівкова навіть лідирувала у рахунку — 7:3. Проте, скоріш за все це була «заслуга» господарок ігрової арени. Надалі все стало на свої місця. Запоріжанки після нетривалої розкачки швидко зрівняли рахунок 9:9 та з кожним розіграшем виглядали більш впевнено.
Ближче до кінцівки головком «Орбіти-ЗНУ-ЗОДЮСШ» Гарій Єґіазаров дав можливість надати більше ігрового часу дублеркам. Так, замість Станіслави Парфьонової на майданчику з’явилась Катерина Гужва, Вікторію Ніколайчук підміняла Аліка Луценко, а Поліна Бурзак вийшла замість Анастасії Петриченко. До речі, подібні ротації наставник «Орбіти-ЗНУ-ЗОДЮСШ» використовував і у наступних двох партіях. Це була нагода перепочити гравчиням основи, які напередодні добре попрацювали у переможному матчі проти волинянок…
Після впевненої розв’язки у першій партії запоріжанки у наступних двох сетах господарювали на повну. Другий ігровий відрізок завершився — 25:15, а у третій партії підлеглі Гарія Єґіазарова вчинили справжній розгром – 25:7.
Після матчів шостого туру «Орбіта-ЗНУ-ЗОДЮСШ» закріпилась на третій сходинці турнірної таблиці: 11 матчів, 8 перемог та 3 поразки – 25 очок. Попереду «Прометей» та «Хімік», котрі мають по 30 очок («Прометей» зіграв на один матч менше). Слідом за нашими дівчатами крокують дніпрянки з «Аланти» та волейболістки «Волині-Університету-ОДЮСШ», які також набрали однакову кількість залікових балів – по 18, але «Аланта», як і «Прометей», ще матиме одну гру у запасі.
 Матчі сьомого туру волейболістки запорізького клубу проведуть на виїзді 24-25 грудня. У Вінниці зіграють проти южненського «Хіміка» і тамтешнього колективу «Добродій-Університет-ШВСМ».
Прес-служба “Орбіта-ЗНУ-ЗОДЮСШ”