«Орбіта-ЗНУ-ЗОДЮСШ» провела відкрите тренування

Минулий сезон «Орбіта» завершила із «бронзою». Кістяк команди, якій вдалося стати третьою в Україні, було збережено. Хоча мінімальні зміни є. Антоніна Жук завершила кар’єру. Вона працюватиме в ДЮСШ. Не гратиме також Юлія Богмацер — допомагатиме головному тренеру.

Є у колективі і новачок. Це Станіслава Парфьонова. Колись вона закінчила запорізький спортивний інтернат. Потім деякий час грала у Білорусі. Повернувшись до України, виступала у складі таких команд, як «Харківʼянка» та житомирське «Полісся». Дівчина зазначає — в «Орбіті» її прийняли добре.

Зараз підопічні Гарія Єгіазарова проводять перший спортивний збір після відпустки. Поки що дівчата виконують нескладні вправи. Тренування спрямовані на відновлення фізичної форми. Як жартома каже керманич — треба згадати, що таке волейбольний мʼяч. Далі навантаження потроху зростатимуть. Наприкінці серпня волейболістки зіграють на передсезонному турнірі у місті Камʼянске. Є вірогідність, що старт буде міжнародний, за участі іноземного клубу. У вересні «Орбіта» також проведе кілька спарингових ігор. Сам чемпіонат України має стартувати на початку жовтня. Точні дати наразі невідомі.

Щодо головних конкурентів «Орбіти», вони залишаються незмінними. Це южненський «Хімік», «Прометей» з міста Камʼянське та луцька «Волинь».

 

Джерело телеканал Z