«Орбіта-ЗНУ-ЗОДЮСШ» здобуває перемогу над вінничанками

Після вкрай напруженого матчу проти підлеглих Євгена Ніколаєва, котрий, нагадаємо, у підсумку не приніс запоріжанкам позитивних емоцій, сьогоднішня зустріч також відбулася у безкомпромісній та жорсткій боротьбі.

Вінницький колектив після повернення до Суперліги мабуть більш ніж переконливо довів, що рахуватись із ним потрібно буде кожному з учасників елітного дивізіону.
Гру підлеглі Юлії Якушевої розпочали розкуто та невимушено, тим самим легко заволодівши ініціативою — 4:1, 7:2. Натомість у наших дівчат відчувались суттєві проблеми на блоці та у грі під час «прийому». Оговтатись від стартової навали суперниць волейболістки «Орбіти-ЗНУ-ЗОДЮСШ» до завершення партії так і не зуміли, хоча у середині сету мали нагоду переломити хід матчу на власну користь, майже наздогнавши вінничанок (14:16).
Друга партія відбулася під диктовку запорізького клубу. Наші дівчата ні на хвилину не дали можливості поставити під сумнів ігрову перевагу. Винагородою стала переконлива звитяга у партії 25:14 та 1:1 у загальному результаті.
Найбільш цікаве у зустрічі тільки починалось. Справжня битва спостерігалась у третьому ігровому відрізку. Дружина Гарія Єґіазарова здавалося знову почала непогано, але ще у дебюті зіткнулась із агресивним супротивом опоненток. Після рівного рахунку 10:10 решту часу сету команди крокували майже «у ногу», а схилити шальки терезів на власну користь «Орбіта-ЗНУ-ЗОДЮСШ» зуміла лише на «більше-менше» — 27:25.
Не менш драматичною розгорнулась боротьба у четвертому сеті. Команди знову видали яскраву та динамічну боротьбу до останнього розіграшу. Проте, після нічийного рахунку 21:21 у кінцівці наші дівчата проявили неабияку витримку та дотиснули суперниць – 25:22.
3:1 у підсумку – перемога, котра, за словами головного тренера запорізького колективу Гарія Єґіазарова, відіграє знакову роль у майбутніх іграх. В свою чергу, слід подякувати нашим дівчатам за бійцівські якості та незабутні емоції, які нам довелося пережити під час полтавських запеклих ігор. Так тримати!
☑ Після матчів четвертого туру Суперліги «Орбіта-ЗНУ-ЗОДЮСШ» у турнірній таблиці займає четверту сходинку – (7 ігор: 15 очок, 5 перемог, 2 поразки).
📅 Наступним ігровим випробуванням для нашої команди стане участь у «Фіналі чотирьох» розіграшу Суперкубку України, котрий відбудеться 27-28 листопада у Слобожанському. Нагадаємо, у півфіналі суперницями «Орбіти-ЗНУ-ЗОДЮСШ» стануть волейболістки рівненської «Регіни-МЕГУ-ОШВСМ». В іншому матчі ½ фіналу зустрінуться «Прометей» і «Хімік».
Прес-служба «Орбіта-ЗНУ-ЗОДЮСШ»
На зображенні може бути: 8 людей та люди стоять