«Орбіта-ЗНУ-ЗОДЮСШ»  долає супротив дебютанток Суперліги у першій грі домашнього туру

Після тривалої перерви підопічні Гарія Єґіазарова зіграли на домашній арені за присутності глядачів та не розчарували своїх прихильників.

19.02.2021
Запоріжжя. СК “ЗНУ”.
Чемпіонат України. Суперліга. 10 тур.
«Полтавчанка-ПНПУ» (Полтава) — «Орбіта-ЗНУ-ЗОДЮСШ» (Запоріжжя) 0:3 (18:25, 20:25, 20:25)
Легкою прогулянкою зустріч із полтавчанками у будь-якому разі назвати важко. Так, у звітній грі читалася помітна різниця у класі опоненток, наявність ігрового потенціалу запоріжанок, але підопічні Анатолія Воліченка все одно зуміли нав’язати боротьбу. Через відсутність повноцінної інтриги для «Орбіти-ЗНУ-ЗОДЮСШ» матч скоріш за все перетворився на тренування із підвищеною відповідальністю, але, зрозуміло, що головним завданням для гравчинь нашої команди було стовідсоткове виконання усіх настанов керманича тренерського штабу.
У першому сеті господарки не відразу увійшли у гру. Полтавчанки у дебюті навіть на деякий час захопили лідерство – 5:3, 7:4 та 9:6. Втім, довго тримати запоріжанок у ролі «наздоганяючих» гостям не судилося. Господарки зустрічі поступово перехопили ініціативу та почали нарощувати перевагу. 25:18 у підсумку.
Два наступні сети відбулись майже за ідентичними сценаріями, а однакові результати за партіями (25:20 і 25:20) це підтверджують. Волейболістки «Орбіти-ЗНУ-ЗОДЮСШ» контролювали хід гри, тримаючи суперниць на комфортній відстані, однак, варто відзначити, полтавчанки наполегливо бились за кожне очко, і це насправді заслуговує на повагу. У будь-якому разі для набуття певного ігрового тонусу та відновлення командних взаємодій сьогоднішній поєдинок запоріжанкам у подальшому знадобиться на всі сто відсотків.
В іншому матчі запорізького туру «Аланта» розібралась із чернігівським «Університетом-ШВСМ» з рахунком 3:0 (25:9, 25:14, 25:15).
Саме проти гостей з Чернігова «Орбіта-ЗНУ-ЗОДЮСШ» зіграє у суботу. Нагадаємо, матч у СК «ЗНУ» заплановано розпочати о 14-й.
Прес-служба ВК «Орбіта-ЗНУ-ЗОДЮСШ»