Редакторка «Запорізького спорту» Олена Назаренко стала ведучою нової програми на телеканалі Z

Весняний сезон на телеканалі «Z» принесе із собою багато новинок. Одна з таких — щотижнева спортивна програма «Тайм-аут». Підсумкова передача транслюватиметься у прямому ефірі. Її гостями будуть відомі спортсмени та тренери.

Ведучою програми «Тайм-аут» буде Олена Назаренко. Олена — спортивна журналістка з досвідом, головний редактор сайту «Запорізький спорт». Добре орієнтується у спортивній сфері. Тому й зацікавилась новим проєктом на телеканалі Z. Переконана, спорт — це завжди позитив. Він надихає людей ставати кращими та досягати поставлених цілей і вершин.

Олена Назаренко каже, що хоче, щоб якомога більше людей займались спортом | в будь-якому віці розуміли, що ніколи не пізно розпочати. Дівчина також зазначає, що хотіла б, аби люди знали місцевих спортсменів, оскільки вони багато працюють, прославляють нашу Україну та заслуговують того, щоб про них знали в рідному місті та в усій Україні.

«Тайм-аут» транслюватиметься у прямому ефірі й охоплюватиме дві головні теми тижня зі спортивного життя. Автори проєкту обіцяють глядачам: у новому сезоні буде ще цікавіше.

Спортивний оглядач телеканалу «Z» Дмитро Попов каже, що 2020 рік — це олімпійський рік і про нього у програмі обов’язково говоритимуть, тому на глядачів чекатимуть прямі ефіри зі спортсменами та їхніми тренерами.

Гості не лише відповідатимуть на запитання ведучої. У студії працюватиме прямий телефон, за номером якого ставити їх зможуть і глядачі. Також запитання можна буде надсилати й у месенджер.

 

Джерело: телеканал Z