Головний редактор «Запорізького спорту» Олена Назаренко стала VIP-персоною року

 

В п’ятницю, 24 вересня, у палаці спорту «Юність» проходила 10 ювілейна Церемонія нагородження найкращих персон року за версією журналу VIP club.

Номінантами в 11 категоріях стали успішні запорожці, про яких писали на сторінках видання у 2020 році. Серед них держслужбовці, блогери, активісти, бізнесмени, художники, вчителі, спортсмени ы не тільки. Загалом  було представлено 63 номінанти з різних публікацій, і за них під час електронного голосування було віддано аж 101 668 голосів. Хочеться зазначити, що програмісти уважно стежили за голосуванням, щоб серед тих, хто голосував, не було ботів. Проводячи подібні голосування, журнал отримує зворотний зв’язок від читачів, тим самим аналізуючи які саме теми та персони цікаві мешканцям області.

У номінація «ПРОФЕСІЯ РОКУ — 2020» переможницею стала головна редакторка та ініціаторка створення сайту «Запорізький спорт» Олена Назаренко. У статті вона розповідала про професію спортивного журналіста, і про те чи важко жінці сьогодні бути спортивним журналістом.

ЧИТАТИ СТАТТЮ  Олена Назаренко: професія «Спортивний журналіст»

 

Свою перемогу у конкурсі VIP club Олена назвала неочікуваною, адже не думала що має стільки прихильників у соцмережах, голоси яких принесли їй перемогу. Водночас подякувала всім, хто знайшов час для голосування. Адже ця перемога — ще одна нагода розповісти про спорт та запорізьких спортсменів, кожен з яких сам по собі помітна VIP-персона.

 

  • Чесно кажучи, завжди була переконана, що всі ці глянцеві історії не про мене))) Але команда VIP-club спростувала моє уявлення, запросивши розповісти про жінку у спортивній журналістиці. А ви ж знаєте, я завжди рада популяризувати запорізький спорт, і тих, хто його уособлює!, — зазначила Олена після нагородження.

 

«ЗА!спорт»