Стартувало голосування за кращих запорізьких спортсменів зимового сезону

 

Асоціація спортивних організацій повідомляє про старт другого сезону регіональної премії «Спортивна гордість Запоріжжя».

Цього року конкурс відбудеться в новому форматі. По-перше, партнером проекту стало Управління молоді, фізичної культури і спорту Запорізької облдержадміністрації. Саме фахівці цього управління обиратимуть претендентів на перемогу в конкурсі за підсумками кожного сезону.

За результатами виступів взимку, спеціалісти визначили наступну трійку претенденток на почесне звання і грошову премію:

 

ГАЦЬКО АННА  (легка атлетика, метання списа)

Взимку 2020 року здобула золото зимового чемпіонату України у секторі метання списа серед жінок, показавши на той момент кращий результат сезону в світі (60 м 45 см). На даний момент цей показник є кращим в європейському сезонному рейтингу, і третім — в світовому.

 

КЕСАРЬ ВІКТОРІЯ (стрибки у воду)

Завоювала дві медалі ІІ етапу турніру світової серії FINA GRAN PRIX , що проходив в Ростоку (Німеччина):

Золото в міксті на трімпліні 3 м, в парі зі Станіславом Оліферчиком

Срібло в синхронних стрибках на трампліні 3 м, разом з Анною Письменською

 

РАТНІКОВА ВІКТОРІЯ (легка атлетика) 

виборола сім перемог у зимовому сезоні в бігу на 60 м:

Виграла Командний чемпіонат України, та чемпіонат України у приміщенні серед дорослих та молоді;

всеукраїнські турніри «Різдвяні старти» та пам`яті М.Батруха та Б.Юшка;

стала переможницею міжнародних турнірів ORLEN CUP ŁÓDŹ (Польща) і  Martin Kutman Memorial (Естонія).

Результат, продемонстрований спортсменкою в фіналі чемпіонату України на дистанції 60 м (7.21 сек), дозволив їй виконати норматив Майстра спорту України міжнародного класу, а також посів друге місце в європеському сезонному рейтингу

 

На другому етапі конкурсу остаточне рішення, традиційно, прийматимуть саме спортивні шанувальники! Переможцем конкурсу стане той, хто отримає найбільшу кількість голосів в народному голосуванні, яке відтепер триватиме на платформі сайту «Запорізький спорт» — голосувати можна за ПОСИЛАННЯМ!

І ще одна приємна новина від організаторів – за результатами сезону кожен  з претендентів отримає грошову премію від Асоціації спортивних організацій та партнерів проекту «Спортивна гордість Запоріжжя», а от її розмір залежатиме від результатів народного голосування! Тож не зволікайте, підтримуйте свого фаворита, поширюйте голосування, і допомжіть обрати кращого спортсмена зимового сезону у Запоріжжі!