Головна редактора проєкту «ЗА!спорт» Олена Назаренко стала лауреатом «Sport Star»

 

Як ми вже повідомляли, днями у Запоріжжі відбулося нагородження кращих спортсменів, команд і тренерів регіону «Sport Star 2021». Цей конкурс вп’яте відбувається за ініціативи Запорізької обласної державної адміністрації, з нагоди Дня фізичної культури та спорту в України.

Окрім кращих спортсменів, тренерів та команд регіону, традиційно нагороджують і кращих спортивних журналістів. Хочемо відзначити, що цього у номінації «Кращий спортивний журналіст 2021» відзначено головну редакторку сайту «Запорізький спорт» Олену Назаренко. Примітно, що переможцем конкурсу «Sport Star» наша колега стає вже втретє.

 

«Скажу вам чесно, отримувати відзнаки – то не моя парафія. Краще почуваюся коли пишу про подію, а не є її безпосереднім учасником.  Буду вважати цю зірочку винагородою за ентузіазм, який вже п’ятий рік тримає на плаву сайт «Запорізький спорт». Дякую всім спортсменам, тренерам, спортивним посадовцям, колегам і активістам, які складають міцну спортивну родину Запоріжжя!», — відзначила Олена Назаренко на своїй сторінці у Facebook

 

«ЗА!спорт»