Баскетболісти Запорізького національного університету провели насичений сезон

 

Чоловіча студентська збірна з баскетболу Запорізького національного університету вдало провела поточний сезон. У змаганнях Студентської баскетбольної ліги України підопічні Віктора Горбулі стали другими на обласному етапі. І таким чином потрапили до втішного турніру СБЛУ у дивізіоні «Київська Русь».

 

Змагання в дивізіоні «Київська Русь» проходили в березні-квітні, у Києві та Запоріжжі баскетбольна чоловіча команда ЗНУ зіграла з командами Київського національного торговельно-економічного університету та Національного університету фізичного виховання і спорту (Київ):

 

Запорізький національний університет (ЗНУ) — Київський національний торговельно-економічний університет (КНТЕУ) 82:111

Запорізький національний університет (ЗНУ)  — Національний університет фізичного виховання і спорту України (НУФВСУ) 109:105

Національний університет фізичного виховання і спорту України (НУФВСУ)  — Запорізький національний університет (ЗНУ) 109:105

Київський національний торговельно-економічний університет (КНТЕУ) -Запорізький національний університет (ЗНУ) 119:48

 

В результаті студенти ЗНУ посіли третє місце. Перше місце дісталося команді Київського національного торгово-економічного університету, а друге — команді Національного університету фізичного виховання і спорту.

 

Треба також зазначити, що баскетбольна чоловіча команда ЗНУ в першості міста Запоріжжя посіла 3 місце, а в Кубку Запорізької області з баскетболу — 4 місце.

 

Тренер баскетбольної збірної ЗНУ, завідувач кафедри фізичного виховання ЗНУ Віктор Горбуля зазначив, що спортсмени-студенти ВИШу виступали на рівні, але їм є до чого прагнути, адже попереду восени почнеться новий спортивний сезон, де вони зможуть реалізувати свої можливості.

 

За матеріалами прес-служби ЗНУ