Двоє запорізьких ушуїстів стали Чемпіонами світу

З 23 до 28 серпня, у містечку Емейшань (Китай), пройшов один з найочікуваніших спортивних заходів року – 9-й Чемпіонат світу з традиційного ушу. В цьому видовищному змаганні активну участь взяли видатні спортсмени з усього світу, включаючи двох запорізьких атлетів, які вже мають звання Майстрів спорту України. Животок Георгій та Жарун Максим відзначилися в складі збірної України та здивували світ своїми виступами.

Це не був лише турнір, це була справжня спортивна подорож до висоти майстерності. Змагання об’єднали 53 команди з числа яких були представники Малайзії, Макао, Гонконгу, США, В’єтнаму, Туреччини, Сінгапуру, Японії і, звісно, величезного господаря — Китаю. Від запорізьких атлетів вимагали всіх їхніх найкращих навичок, але саме тут була виявлена справжня сила їхнього духу та відданості.

Можливо, найвражаючіші виступи здійснили Жарун Максим та Животок Георгій. Хлопці привезли до Запоріжжя два золота і срібло  Чемпіонату світу!

Після минулорічного Чемпіонату світу, де Максим Жарун  посів 8 місцем, він знову вирішив підкорити вершину. У розділі «Традиційний кулак» Максиму довелося протистояти представникам Китаю, що було справжнім викликом. Але завдяки багаторічному досвіду та неймовірній наполегливості, він не лише зумів обійти одного з них, а й виборов друге місце на п’єдесталі. У розділі «Традиційна зброя» Жарун Максим вразив усіх своєю технікою володіння подвійною шаблею та швидкістю, що принесло йому довгоочікуване золото.

Справжнім відкриттям став Георгій Животок, який дебютував на Чемпіонаті світу. Завдяки вірі та наполегливості, він долав усі труднощі та завоював золото в розділі «Традиційна зброя». У розділі «Традиційний кулак» Георгій продемонстрував свою майстерність та в рейтингу посів 7 місце з 34 суперників.

Тренерська команда, очолювана тренером вищої категорії Храмовою Наталією Олександрівною та Заслуженим тренером України Морозом Максимом Олександровичем, завжди вірила у своїх підопічних, але навіть вони були вражені результатами. Це був справжній титанічний труд, який привів до яскравих перемог українського ушу на міжнародній спортивній арені.

Спільно з великою країною та всім світом вітаємо цих неймовірних атлетів та їхніх тренерів з вражаючими досягненнями! Ці перемоги стали свідченням того, що ніякі гіркоти не мають сили перед волею до перемоги та невпинною працею.