Мелітопольська спортменка-колаборантка представить країну-агресора на міжнародному рівні

Спортсменка з тимчасово окупованого Мелітополя, Запорізької області, Ольга Сукач – представлятиме росію на чемпіонаті світу з мас-рестлінгу. Про це повідомив президент Федерації мас-рестлінгу України Валерій Газаєв на своїй сторінці у Facebook. Далі повний текст:

«Декілька місяців тому зрадниця України Ольга Сукач представляла тимчасово окуповану частину Запорізької області як «законний» суб‘єкт російської федерації на чемпіонаті росії. Тим самим «Всероссийская Федерация мас-рестлинга» офіційно стала спільником терористів і окупантів, визнавши невід’ємну частину суверенної держави України, тимчасово окуповану загарбниками, як законний суб’єкт російської федерації.

Сукач тоді той чемпіонат виграла і відібралася в склад національної збірної рф.

На цих вихідних Сукач буде представляти московію на чемпіонаті світу в Узбекистані, в складі своєї «нової Батьківщини».

Міжнародна Федерація мас-рестлінгу закрила очі на всі можливі порушення міжнародного права і з радістю підтримала примусове приєднання тимчасово окупованих регіонів України в склад Московії, тим самим яскраво демонструючи свою прихильність і підтримку до злочинного режиму кремля і їх царя путіна.

Всеукраїнська федерація мас-рестлінгу в односторонньому порядку розірвала всі офіційні і неофіційні відносини з Міжнародною федерацією мас-рестлінгу 28 лютого 2022 року. Ми дякуємо нашим друзям, національним федераціям Фінляндії, Латвії, Грузії, Вірменії, Литви, США, Канади які підтримали нас і зробили те ж саме.

Міжнародна федедація мас-рестлінгу на 100 % політичний проект кремля, іграшка в руках російських та якутських чиновників. Якщо там щось і було від спорту, то після 24.02.2022 воно здохло і вже смердить на весь спортивний світ.

Ганьба всім зрадникам України!

Ганьба російському спорту! Який цілком і повністю заполітизований, вскормлений і вирощений кривавими грошима кремля!»