Команда ЗНТУ — переможець зонального етапу Студентської гандбольної ліги України

 

У Запоріжжі визначився переможець групи «Південь» Студентської гандбольної ліги України. Перше та друге місця в очному поєдинку розігрували команди Запорізького національного технічного університету (ЗНТУ) та Луганського національного університету імені Тараса Шевченка (ЛНУ). На перерву команди пішли за переваги ЛНУ 18:16, втім у другому таймі ініціативою заволоділи студенти ЗНТУ, які зрештою і святкували перемогу в захопливому поєдинку — 35:30. Команда ЗНТУ – переможець групи «Південь», ЛНУ ім. Шевченка – на другому місці. Нагадаємо, по дві найкращі команди від кожної зони зіграють у Фінальній стадії Студентської гандбольної ліги.

 

Змагання проводяться за ініціативи Федерації гандболу України. Спільне керівництво Студентською гандбольною лігою  здійснюють ФГУ та Комітет з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, повідомляє Федерація гандболу України.

 

Студентська гандбольна ліга України 2018/2019

Група «Схід»: Дніпропетровська, Сумська, Харківська, Донецька, Полтавська області.

Група «Захід»: Івано-Франківська, Хмельницька, Закарпатська, Волинська, Львівська, Тернопільська, Чернівецька, Рівненська області.

Група «Південь»: Запорізька, Миколаївська, Херсонська, Кіровоградська, Луганська, Одеська області.

Група «Північ»: Житомирська, Вінницька, Київська, Черкаська, Чернігівська області та місто Київ.