Стартував відкритий чемпіонат Запоріжжя з баскетболу

 

В спорткомплексі ЗНТУ відбулося урочисте відкриття чемпіонату Запоріжжя з баскетболу серед чоловічих команд. За медалі міської першості, нарівні з командами спеціалізованих спортивних шкіл, битимуться команди вищих навчальних закладів і любителі.

У нинішньому сезоні у відкритому чемпіонаті міста беруть участь дев’ять колективів. Силами поміряються добре знайомі місцевим любителям баскетболу команди — ДЮСШ-12, БК ЗНТУ, БК «Запорізький Вектор — Супер печенюшка», БК «Yabloki», БК ЗНУ, БК «Бабурка», БК МДПУ (Мелітополь) та два нових колективи — БК «Старий пляж» та БК «Самоучки». Титульним спонсором чемпіонату в цьому сезоні виступатиме компанія ООО «Brain Academy Zaporizhzhia».

З початком змагань спортсменів і любителів баскетболу привітали президент федерації баскетболу Запорізької області Валерій Елькінсон, ректор ЗНТУ Сергій Беліков, заступник начальника відділу з питань фізичної культури та спорту Запорізької облдержадміністрації Едуард Багіров та представник титульного спонсора чемпіонату Марк Марченко.

 

Змагання пройдуть в два кола, а переможець міського чемпіонату визначиться навесні.

В першому турі змагань вже відбулися три гри:

 

ДЮСШ-12 — Бабурка 56:63

Yabloki — Самоучки 106:85

ЗНТУ — Старий Пляж 127:52 ​

 

 

Федерація баскетболу Запорізької області