Волейболістки «Орбіти-ЗНУ-ЗОДЮСШ» здобули третє місце Кубка України

У Слобожанському завершився розіграш Кубка України з волейболу серед жіночих команд. Запорізька “Орбіта-ЗНУ-ЗОДЮСШ» поступившись у півфіналі «Прометею», боролася за третє місце проти дніпровської «Аланти»

20.02.2022
Слобожанське. СК “Слобожанський”.
Волейбол. Кубок України-ДМАРТ. Жінки. “Фінал чотирьох”.
Матч за третє місце.
“Аланта” (Дніпро) — “Орбіта-ЗНУ-ЗОДЮСШ» (Запоріжжя) 0:3 (12:25, 12:25, 15:25)
Про переможні амбіції у звітній зустрічі запоріжанки заявили зі стартовим свистком. Агресивна манера у нападі, швидкі переміщення у захисті та максимальна концентрація під час кожного розіграшу незабаром почали приносити користь. Підлеглі Гарія Єґіазарова повели у рахунку, закріпились у результаті та незважаючи на усі намагання тренерського штабу «Аланти» перекроїти ігровий сценарій, продовжували тиснути на суперниць.
Приголомшені ігровою дисципліною наших дівчат дніпрянки віддали перший сет із суттєвою різницею у рахунку 12:25. Згодом картина стартової партії майже повністю повторилась у другому сеті – теж 25:12 (!) на користь «Орбіти-ЗНУ-ЗОДЮСШ».
Не знайшли контраргументів підлеглі Артема Дигтяренка для наших дівчат і у третій партії. Запоріжанки блискавично атакували, закривали «бетонними» блоками удари дніпрянок та … просто насолоджувались грою. Це була розкута, впевнена команда робота! Нагородою за це стала заслужена перемога із знову таки більш ніж впевненою різницею у рахунку – 25:15 й 3:0 у підсумку.
Вітаємо команду, тренерський штаб та всіх причетних до сьогоднішньої приголомшливої звитяги над принциповим суперником!
Гарій Єґіазаров (головний тренер ВК «Орбіта-ЗНУ-ЗОДЮСШ»):
«Такі ігри важко коментувати. Коли команда виконує всі поставлені перед нею завдання, передусім тактичні, то тут додати немає чого. Відмінно сьогодні зіграла уся команда. Єдиним колективом, єдиним кулаком. Я дуже задоволений і вже сказав дівчатам, що це саме та гра, до котрої потрібно прагнути!»
Прес-служба ВК «Орбіта-ЗНУ-ЗОДЮСШ»