Головний тренер ВК «Орбіта-ЗНУ-ЗОДЮСШ» Гарій Єґіазаров: «Націкавіше тільки починається!»

Головний тренер ВК «Орбіта-ЗНУ-ЗОДЮСШ» підбив підсумки «регулярки» та десятого виїзного туру чемпіонату.

Гарій Єґіазаров (головний тренер ВК «Орбіта-ЗНУ-ЗОДЮСШ»):
«Стосовно матчів у Житомирі, то, звісно, дівчата виконали завдання та здобули шість очок, які ми мали на меті для досягнення поставленого результату за підсумками регулярного чемпіонату. Зараз у турнірній таблиці ми розташувались на третій сходинці, попереду – «Прометей» і «Хімік». Позаду нас – луцький колектив, «Аланта» і вінничанки. За великим рахунком все доволі прогнозовано, але за моїми розрахунками ми мали відчути більшої конкуренції у боротьбі за третє-четверте місця із дніпрянками. Однак «Аланта» завершила регулярний чемпіонат на п’ятій сходинці.
Отже, у першому етапі плей-офф ми гратимемо до двох перемог із вінницьким «Добродієм-Університет-ШВСМ», котрий, вчора, до речі, в Южному завдав поразки «Аланті» — 3:2 (25:20, 23:25, 22:25, 25:22, 15:10). Отже, найбільш цікаве у чемпіонаті ще тільки починається.
По поверненню до Запоріжжя відпочинемо з дороги та відразу продовжимо планову підготовку до «Фіналу чотирьох» Кубку України-ДМАРТ. Потім, ще за тиждень — перший виїзний матч плей-офф у Вінниці (прим.авт. – 27.02). Розслаблятись часу немає».
 Для довідки:
На другому етапі команди, які посіли 1-2 місця за підсумками першого етапу ЧУ, участь не беруть. Команди, котрі посіли місця 3,4,5,6-е за підсумками першого етапу, грають за системою «плей-офф»: 3-6, 4-5 з трьох матчів до двох перемог.
Перші матчі приймають команди, які нижчі за рейтингом після першого етапу. Другі матчі приймають команди, які вищі за рейтингом після першого етапу. У випадку рівності перемог грається додатковий матч на майданчику команд, які вищі за рейтингом після першого етапу.
ВК «Орбіта-ЗНУ-ЗОДЮСШ»