«Металург» зазнав прикрої поразки від «Гірника-Спорт»

Команда з Горішніх Плавнів покарала «Металург» за нереалізовані моменти, здобувши другу поспіль мінімальну перемогу

12.08.2023. Перша ліга. 3 тур. Центральний стадіон (Умань).
МФК «Металург» – ФК «Гірник-Спорт» 0:1 (0:0)
Гол: Дмитрієв 60
«Металург»: Байда, Сокол, Басов, Палюх, Польовий, Крапивний, Сейтхалілов, Сад, Білоцерковець, Могильний (Фальковський 65), Галата (Толок 65)
Головний тренер: Володимир Микитін
«Гірник-Спорт»: Проценко, Шептіцький, Мороз, Черниш, Юрченко, Черткоєв, Орнат (Петров 59), Дмитрієв (Гора 84), Посєвкін (Кальчук 84), Нижник (Жуков 46), Еффіонг (Молько 59).
Головний тренер: Валерій Куценко
Вже на початку зустрічі після удару Валерія Сада довелося демонструвати свою майстерність голкіперу гостей Проценку. Запорізькі футболісти грали цікавіше, але з конструктивом у заключній третині поля простежувалися проблеми. Тим не менш на 36-й хвилині прекрасну можливість відзначитися втратив Галата, влучивши у стійку після подачі Польового. Ще через кілька хвилин Сейтхалілов пробив під поперечку, однак Проценко зіграв бездоганно, перевівши м’яч на кутовий. Нульова нічия за підсумком першого тайму була хорошим результатом для «Гірника-Спорт» з огляду на перебіг матчу.
На початку другої половини «Металург» продовжив грати першим номером, однак на 60-й хвилині запоріжці доволі неочікувано пропустили. Дмитрієв пробив з-за меж штрафної і м’яч від руки Байди залетів у ворота – 0:1. Міг зрівнювати рахунок Польовий, але зі штрафного пробив повз дальній кут. Контроль м’яча не приносив зиску. Також варто відзначити організовану гру «Гірника-Спорт» у захисті. У підсумку, команда з Горішніх Плавнів утримала переможний результат.
Наступного тижня «Металург» зіграє з «Полтавою» на виїзді, 19 серпня, о 16:00.
Прес-служба МФК «Металург»