Другий тур поспіль «Металург» ділить очки з суперниками

Попри аномальну спеку, команди доволі активно провели перший тайм.

У стартові 20 хвилин «Металург» та «Вікторія» обмінялися гольовими моментами: спочатку Богдан Могильний небезпечно пробивав після сольного проходу на лівому фланзі, на що ударом здалеку відповів Дмитро Сахно. Міг відкривати рахунок Володимир Польовий – капітан «Металурга» класно спіймав м’яч на підбиранні, але не менш ефектно голкіпер «Вікторії» Олександр Литвиненко перевів його на кутовий.
На 36-й хвилині сумчани отримали право на штрафний. Після навісу Вадим Шаврін головою влучив у поперечку, м’яч відскочив до Дениса Долінського, який безперешкодно відправив його у сітку – 1:0. Забитий гол додав наснаги футболістам «Вікторії» – до кінця першого тайму ініціативою володіли господарі. Однак все змінилися зі стартом другої половини. Перша ж атака стала результативною для «Металурга». Дмитро Іродовський віддав на фланг Володимиру Білоцерковцю, той, протягнувши м’яч на швидкості, прострілив точно на Сулеймана Сейтхалілова – 1:1.
Обидві команди однаково прагнули вирвати перемогу. Чудовим сейвом відзначився Назар Байда в епізоді, коли пробивав Сергій Машталір. Дивовижну реакцію продемонстрував Олександр Литвиненко, витягнувши м’яча з дев’ятки після неймовірного удару Валерія Сада. Фінальний свисток приніс другу нічию в сезоні і для «Металурга», і для «Вікторії». Далі у чемпіонаті на команду Володимира Микитіна чекатиме матч в Умані проти «Гірника-Спорт»
6.08.2023. Перша ліга. 2 тур. Стадіон «Ювілейний» (Суми).
ФК «Вікторія» – МФК «Металург» 1:1 (1:0)
Голи: Долінський (36) – Сейтхалілов (48)
«Вікторія»: Литвиненко, Бичков, Долінський (Куралєх 84), Здирко (Євпак 65), Машталір (Шпирьонок 79), Нелін, Покотилюк, Сасовський, Сахно, Чеглов, Шаврін (Галенко 65). Головний тренер: Анатолій Безсмертний
«Металург»: Байда, Польовий, Басов, Сокол (Палюх 77), Крапивний, Сейтхалілов, Сад, Галата (Іродовський 46), Могильний (Толок 77), Білоцерковець. Головний тренер: Володимир Микитін
Джерело: Прес-служба МФК «Металурга»