Запорізькі борці устішно виступили на міжнародному турнірі Леоніда Дуная

У Харкові відбувся традиційний, ІХ турнір з вільної боротьби серед кадетів, пам’яті заслуженого тренер УРСР Леоніда Олександровича Дуная. Участь у змаганнях, які мають високий статус в національному календарі (свого часу через турнір Дуная пройшли всі майбутні зірки дорослої збірної України),  взяли чотири сотні юнаків та дівчат 2002-2004 р.н. з усіх куточків України та гості із зарубіжжя.

Запорізька команда вирушила на змагання потужним складом та у рішучому настрої – напередодні борці та борчині провели в обласному центрі двотижневий підготовчий збір до турніру, за участі Олімпійського Чемпіона Ельбруса Тедеєва.

Проведена «домашня робота» далася взнаки – у Харкові нашим спортсменам вдалося здобути п’ять нагород.

Переможницею турніра Дуная стала токмацька спортсменка Катерина Мартиненко – золото вихованка Генадія Кирпиньова здобула у вазі 43 кг.

Срібною призеркою в категорії 57 кг стала Христина Гавловська, бронзу у цій же вазі виборола її сестра-близнючка Карина Гавловська. Бронзою доповнила комплект Діана Осипенко, яка виступала у вазі 40 кг. Також відзначимо бронзову нагороду представниці василівського СК «ХортА» Елизавети Павліченко (65 кг), щоправда на змаганнях дівчина виступала в залік Київської області, адже зараз навчається у броварському училищі фізичної культури.

В змаганнях хлопців єдину медаль приніс Запоріжжю Єгор Пан, який став третім у вазі 55 кг.

«ЗА!спорт»