Сезон національних змагань з пляжного волейболу відкрили у Чорноморську

beach-volleyУ Чорноморську (Одеська область) відбувся перший національний старт цього сезону з пляжного волейболу. Відкрили календар змагання юнаків та дівчат до 16 років (2001 й р.н. і молодше).

 

У змаганнях взяли участь тридцять чоловічих па сорок три дівочих пари. Запоріжжя було представлене виключно у змаганнях дівчат, де відкривали сезон чотири місцевих пари. Дістатися п’єдесталу пошани, нажаль, не вдалося.

 

П’ятою стала пара Вероніка Жукова /  Віра Бондаренко. Катерина Гужва / Анастасія Романчук посіли сьоме місце. А дуети Аліна Луценко / Дарія Амелькіна та Анастасія Терещенкова / Марія Федченко, стали 17-ми у підсумковому заліку.

 

Першу трійку в змаганнях дівчат склали:

 

  1. Катерина Дашевська / Анастасія Нємухова (Рівне)
  2. Софія Рилова / Анна Шумейко (Чорноморськ / Б.Церква)
  3. Анастасія Авторська / Анастасія Маєвська (Чорноморськ / Київ)

 

Серед хлопців кращими стали:

 

  1. Валерій Роля / Ростислав Мошак (Ужгород)
  2. Максим Олександр Лозгачов / Рогожин (Чорноморськ / Роздільна)
  3. Данило Курінний / Владислав Кришталь (Первомайський / Лозова)

 

Наступний тур чемпіонату України хлорці цієї вікової категорії проведуть 1-3 липня в Чернігові, а дівчата 15-17 липня в Сумах.

 

А наступним стартом національного календаря з пляжного волейболу, стане чемпіонат України серед спортсменів до 20 років, його прийматиме Приморськ (Запорізька область) 23-26 травня. А от запланований на кінець травня Кубок України серед дорослих команд, нагадаємо, було скасовано.

 

«ЗА!спорт»