Олеся Повх і Тетяна Широколава стали «Господинями свого краю»

povhНапередодні свята 8 Березня в облдержадміністрації традиційно відбулося нагородження переможців обласного конкурсу «Господиня свого краю-2016». Конкурс проводиться вже 15-й рік поспіль і за цей час набув значної популярності та ваги. В цьому році у конкурсі взяло участь 173 жінки, 47 з них стали його лауреатами в п*ятнадцятьох номінаціях.

 

В номінації «Жінка – спортсменка» нагороди отримали призерка Олімпійських Ігор 2012 року, спринтера Олеся Повх. Та тренер-інструктор штатної збірної України з пауерліфтингу, переможниця Кубку світу серед спортсменів з обмеженими можливостями Тетяна Широколава.

 

«Для мене це було сюрпризом, коли мені подзвонили і запросили сюди. Я була дуже здивована, мені було дуже приємно. Я вдячна, що я отримала таку нагороду. Хотілося б побажати всім жінкам миру, і щоб поруч завжди було надійне плече », — сказала на нагородження заслужений майстер спорту України з легкої атлетики Олеся Повх.

 

«У спорті я вже давно – 15 років професійно виступаю. Зараз готуюсь до 15-х Параолімпійських ігор, які в серпні відбудуться в Ріо-де-Жанейро. Нещодавно повернулася з Кубку світу, де я здобула золото. Сподіваюся це гарантує мені участь у літніх Паралімпійських Іграх. Зараз в країні такий складний час, і мені здавалося що про жінок забули. Та виявляються що про нас пам’ятають, люблять нас , поважають і мені дуже приємно що мене привітали» – поділилася враженнями Тетяна Широколава.

 

«ЗА!спорт»

 

[smart-grid captions=»false» style=»2″]

[/smart-grid]