«Зоря» у Запоріжжі із кадровими втратами готується до матчу із Римською «Ромою»

30 вересня на стадіоні «Славутич-арена» відбудеться матч Ліги Конференції за участі  луганської «Зорі» та Римської «Роми».

Поєдинок розпочнеться о 19-45. Традиційно за день до матчу обидві команди дали перед матчеві прес-конференції і «Зоря провела відкрите тренування для журналістів.

На прес-конференції від «Зорі» був захисник Денис Фаворов, він зазначив що такі матчі як «Рома» — це поєдинки заради яких футболісти тренуються все життя, і налаштовувати на такі матчі їх не треба, тому на стадіоні завтра будуть робити все можливе для того аба створити маленьке диво для країни.

У свою чергу Віктор Скрипник – головний тренер луганської команди розповів що в команді бойовий дух і вони готові виходити на матч і давати бій, тим паче «Рома» — це команда на яку не треба налаштовувати футболістів.

Відразу після спілкування із журналістами на базі на Великому Лузі відбулось відкрите тренування команди. Гравці всі були у гарному настрої та в бойовій готовності. На ньому  були відсутні голкіпер Микита Шевченко, який за словами головного тренера лікується на разі у Києві, і скоріш за все зможе приєднатися до команди ближче до кінця року. Не було і капітана Віталія Вернидуба, який зазнав ушкодження у матчі чемпіонату України проти «Дніпра», і все ще відновлюється захисник Жуніньйо.

«Рома» прибула в Запоріжжя 29 вересня, проте відмовилась від відкритого тренування на стадіоні, так як провела ранкове у Римі.

Нагадаємо зо перший матч у Лізі Конференції «Зоря» програла норвезькій команді «Буде Глімт» із рахунком 3:1, а підопічні Жозе Моуріньйо перемогли болгарський «ЦСКА» — 5:1.

Юлія Новицька