Запорізькі юнаки підтримали медальний успіх команди на чемпіонаті України з важкої атлетики серед юніорів

 

 

У Чернігові пройшов  чемпіонат України з важкої атлетики серед юніорів до 20 років. До нагород, здобутих напередодні запорізькими дівчатами, ще кілька комплектів додали хлопці.

У ваговій категорії до 102 кг дебютував вихованець КЗ «ОСДЮСШОР з важкої атлетики» ЗОР, студент Запорізького національного університету  Максим Куропата (2003 р.н.). Максим виконав всі змагальні спроби у ривку та поштовху. Та виборов три срібні нагороди, з результатами: ривок 145 кг, поштовх 170 кг, сума двоборства 315 кг. Крім того Максим Куропата виконав норматив Майстера спорту України з важкої атлетики, а точніше навіть перевиконав норматив на 13 кг!!! Спортсмен тренується під керівництвом ЗТУ Анатолія Орлова та Олени Зінов’євої-Орлової. Перший тренер Олександр Ненадов.

Ще один вихованець КЗ «ОСДЮСШОР з важкої атлетики» ЗОР Євген Кравченко у ваговій категорії 109 кг. Завоював три срібні медалі. Показавши такі результати: ривок 130 кг, поштовх 162 кг, сума двоборства 292 кг. Спортсмен тренується під керівництвом ЗТУ Олександра Слободянюка та ЗТУ Анатолія Орлова.

Ще двоє запоріжців посіли п’яті місця у своїх категоріях – Микита Бєліч (2003 р.н.) у ваговій категорії 89 кг.  Та Сергій Руденко (2005 р.н.) у ваговій категорії 96 кг.