Запорізький важкоатлет став віце-чемпіоном України серед юніорів

 

У місті Берегово відбувся  чемпіонат України з важкої атлетики серед юніорів до 20 років. Збірна команда Запорізької області була представлена сімома  атлетами. За рішенням керівництва національних збірних команд, провідні запорізькі важкоатлети цей старт пропускали, адже наразі  продовжують підготовку до Всеукраїнського  турніру, що відбудеться в травні. Тому на цьому чемпіонаті виступала запорізька  молодь.

 

Медаль вдалося здобути у змаганнях юнаків. Вихованець ОСДЮСШОР, студент ЗНУ Олександр Сергеєв став срібним призером у ваговій категорії 105 кг, програвши чемпіону лише 1 кг!!! Спортсмен тренується під керівництвом Олександра Слободянюка та Анатолія Орлова, перший тренер Віталій Марсавін.

 

Нікіта Луценко посів 14 місце у ваговій категорії 69 кг, а  Стас Бочаров у цій ваговій категорії став 12-м, але з новим особистим результатом. Обидва спортсмени — вихованці ОСДЮСШОР.

 

У змаганнях дівчат за один крок від п’єдесталу закінчила свій виступ вихованка ОСДЮСШОР, студентка ЗНУ Анастасія Манєвська , яка посіла 4 місце у ваговій категорії 75 кг, але змогла показати новий особистий результат!!!

 

Нажаль Майстер спорту України, вихованка ОСДЮСШОР, студентка КПУ — Дар’я Кузьміних посіла лише 14 місце у ваговій категорії 58 кг.

 

А вот молоді спортсменки 14-ти річна вихованка ОСДЮСШОР Анна Кірстюк хоча і посіла 13 місце у ваговій категорії 58 кг, але змогла показати особистий новий результат. Також 15-ти річна вихованка ОСДЮСШОР Анастасія Робота посіла 12 місце у ваговій категорії 53 кг, втім також з особистим новим результатом!

 

Запорізький обласний осередок Федерації важкої атлетики України