Бердянська «Чайка» програла у другому матчі чвертьфінальної серії плей-оф

Бердянська «Чайка» проведа на виїзді другий матч  чвертьфінальної серії плей-оф проти БК «». Таким чином команда Юрія Процюка складе компанію Прометею та Київ-Баскету, які автоматично пройшлФранківськ. Нагадаємо, у першій грі, що проїодила в Бердянську, наша команда зазнала невдачі 80:84.

До Івано-Франківська Чайка поїхала з відчутними втратами. На коронавірус захворіли головний тренер Срджан Радулович і лідерка команди Олександра Радулович.  Також відсутньою була Тетяна Панченко, а Ольга Сівакова грала з пошкодженням задньої поверхні стегна.

Тим не менш, першу чверть гості програли лише в одне очко. Господарки змогли забрати 10-хвилинку, хоча реалізація з гри в них була гіршою – 3 постріли проти 3 з дальньої, і 4 проти 6 з фарби. Проте, Чайка більше порушувала, а тому Франківськ відзначився 5-ма влучаннями з лінії, тоді як бердянська команда жодного разу. В другій чверті підопічні Юрія Процюка значно перекидали суперниць – 9 (4 триочкових) проти 5 (3 триочкових). Це дозволило повести Франківську +7. В подальших ігрових відрізках господарки лише збільшували свою перевагу і як підсумок перемогли – 91:76. Загалом, переможниці були сильнішими за влучаннями – 34 проти 25, за підбираннями – 40 на 31 та за передачами – 22 на 19. Проте, що Чайка значно обережніше діяла на паркеті – 7 втрат проти 18.

Жіноча Суперліга. 1/4 фіналу

25 березня

Франківськ Чайка 91:76 (22:21, 24:18, 30:24, 15:13)

 

 

Федерація баскетболу України