Запорізькі школярі і студенти взяли участь у Всеукраїнському онлайн заході, присвяченому святкуванню Міжнародного дня студентського спорту та Chalange Fest

 

Епідеміологічна ситуація в Україні вносить свої корективи у спортивне життя студентської та учнівської молоді. Традиційний всеукраїнський захід, присвячений до Міжнародного Дня студентського спорту, який відзначатимуть 20 вересня, та всеукраїнський спортивно-масовий захід серед школярів «Chalange Fest», цього року не можуть відбутися в традиційному форматі. Втім, аби об’єднати учнівську та студентську молодь України, нагадати про необхідність підтримання фізичної форми навіть в умовах карантинних обмежень, Комітет з фізичного виховання і спорту МОН України запропонував закладам освіти приєднатися до флешмобу «Twist Jumps».

Запорізькі школярі та студенти також доєдналися до онлайн-заходу. У флешмобі, який відбувся на базі Національного Університету «Запорізька політехніка», взяли участь чотири студенти цього закладу освіти: Дар`я Суботіна (5 курс факультету правління фізичною культурою і спортом),  Олена Запорожська ( 2 курс електротехнічного факультету), Ілля Гінжул ( 2 курс факультету будівництва, архітектури і дизайну), Олексій Мельник (2 курс машинобудівного факультету). До студентів доєдналися і школярі: другокласниця школи № 79 Аліса Піддубна, четверокласники Артур Шевчук (школа «Еверест») та Софія Кордан (школа № 15) та учень шостого класу  школи № 42 Артем Третяк.

З суворим дотриманням норм карантину, хлопці та дівчата взяли участь у флешмобі, відеоролик про який вже невдовзі з’явиться на українських екранах. На пам’ять учасники отримали футболки від Комітету Фізичного виховання і спорту Міністерства освіти та науки України, і дипломи від Запорізького відділення (філії) КФВС.

Дякуємо за сприяння в організації заходу ректорові НУ «Запорізька політехніка» Сергію Борисовичу Бєлікову, та Заслуженому тренеру України зі спортивної аеробіки, Заслуженому працівнику фізичної культури і спорту – Світлані Іванівні Атаманюк.

 

Запорізьке обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОНУ