Запорізькі динамивці взяли участь у всеукраїнських змаганнях з легкоатлетичного чотириборства

Відповідно до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України на 2018 рік у період з 30 травня по 1 червня 2018 року відбувся чемпіонат Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України з легкоатлетичного чотириборства серед юнаків і дівчат 2005р.н. і молодші, повідомляє Запорізька обласна організація ФСТ «Динамо» України.

 

У змаганнях, які проводилися спільно з Національним олімпійським комітетом України, Федерацією легкої атлетики України та Департаментом превентивної діяльності Національної поліції України взяли участь 132 спортсмена із 22 територіальних організацій Товариства, серед яких діти уразливих категорій.

 

Під час урочистого відкриття чемпіонату кожному спортсмену вручені цінні подарунки від органів місцевої виконавчої влади, ФСТ «Динамо» України, Одеської обласної організації Товариства та компанії «ЗАРС». Подарунки вручали юні динамівці, представники СДЮШОР з плавання.

 

В цьому році збірна команда Запорізької ОО ФСТ «Динамо» України була одна з наймолодших у віковій категорії.

 

Запорізька динамівка — наймолодша учасниця змагань Валерія Гришко нагородження Кубком «За волю до перемоги».

Від щирого серця бажаємо юним динамівцям Запоріжжя в наступних змаганнях досягти високих спортивних результатів та яскравих перемог!