Завтра у Запоріжжі оголосять імена кращих спортсменів зимового сезону

 

22 березня о 15.00 у палаці спорту «Юність» відбудеться урочиста церемонія нагородження першого регіонального конкурсу «Спортивна гордість Запоріжжя». Проект, створений за ініціативи Асоціації спортивних організацій та Запорозького обласного відділення Асоціації спортивних журналістів України,  покликаний відзначити кращих спортсменів за підсумками кожного сезону (зима, весна, літо, осінь) у чотирьох номінаціях.

Імена переможців з’ясовували за допомогою двоетапного голосування. На першому етапі опитування проводило обласне відділення  Асоціації спортивних журналістів України – представники ЗМІ обрали з двох десятків кандидатів — дев’ять (по три в кожній номінації). Ознайомитися з ними можна за ПОСИЛАННЯМ.

На другому етапі проходило онлайн голосування на базі журналу VIP-club. За п’ять днів вболівальники віддали за номінантів 7 тисяч голосів! Хто ж виявився переможцем народного голосування – дізнаємось вже завтра, під час урочистої церемонії нагородження. Відзначимо, що окрім нагород на лідерів голосування у кожній номінації чекає грошова премія в 10 тисяч гривень!

Також цілий ряд лідерів в окремих видів спорту буде відзначено спеціальними грошовими преміями від соціально-відповідального бізнесу, представники якого долучилися до проекту  в рамках номінації «Спортивна наснага Запоріжжя».

Приходь, та підтримай спортивну гордість нашого краю!

 

«ЗА!спорт»