Запорізька спринтерка Вікторія Ратнікова показала неймовірний результат на чемпіонаті України

 

20-річна запорізька спринтерка Вікторія Ратнікова сьогодні стала головною сенсацією чемпіонату України у приміщенні, що стартував у Сумах. Вихованка ЗТУ Костянтина Рурака не лише блискуче виграла дистанцію 60 м у жінок, оформивши золото дорослого і молодіжного чемпіонатів , а й виконала норматив Майстра спорту Міжнародного класу, скинувши з особистого рекорду одинадцять сотих секунди. Більше того, переможний результат запорізької спринтерки 7.21 сек, став другим в Європі! Першими емоціями від свого приголомшливого виступу Вікторія поділилася з прес-службою ФЛАЗО.

 

  • Вікторія, сама від себе чекала такого?
  • По забігу я відчула, що зможу скинути але не сподівалася що стільки. Думала з 30-ти точно вибіжу, але … ой у мене зараз просто стільки емоцій, що я навіть не можу передати це словами! Це щось! По-перше це норматив Майстра спорту міжнародного класу, по-друге, це норматив на чемпіонат світу, хоч його і відмінили, я щаслива що змогла подолати цей норматив.
  • Коли побачила ці цифри, яке було перше відчуття?
  • Дуже довго не оголошували результат, а коди нарешті сказали, у мене був просто сплеск емоцій, це щось нереальне!
  • Цілий ряд міжнародних стартів, які провела напередодні, певно допоміг сьогодні?
  • В Туреччині, коли були останні перед цими змагання – було складно, думала що все – 7.32 це межа, відчувала втому. Потім я відпочивала повністю чотири дні, не тренувалася, так робила різні дрібниці в кросівках. Коли ж сьогодні вийшла на старт, то кваліфікацію граючись пробігла, і відчула, що сьогодні саме той день, який здійснить мою мрію. Все так склалося, старт ідеальний, фініш ну все, от ніби всі зірки сьогодні для мене зійшлися!

 

Федерація легкої атлетики Запорізької області