Вікторія Ратнікова та Анастасія Бризгіна вибороли медалі міжнародних змагань в Естонії

В Тарту (Естонія) выдбувся  міжнародний турнір Martin Kutman Memorial. На дистанції 60 м виступала представниця Федерації легкої атлетики Запорізької області Вікторія Ратнікова. Вихованка ЗТУ Костянтина Михайловича Рурака стала переможницею змагань, з новим особистим рекордом 7.32 сек!

На дистанції 300 м ще одна  представниця Федерації легкої атлетики Запорізької області Анастасія Бризгіна, показала час 38,97 сек, і програвши лише іншій українці, Яні Качур (37.53) посіла друге місце.

 

Зазначимо, що для Вікторія Ратнікової це вже четверта поспіль перемога в поточному році – дві вихованка ЗТУ Костянтина Рурака здобула на турнірах в Києві, також стала переможницею командного чемпіонату України і ось перемогла в Естонії. При цьому запоріжанка кожного разу оновлювала особистий рекорд. Напередодні старту в Тарту Вікторія дала інтерв’ю прес-службі ФЛАЗО.

 

-Вікторія, як оціниш конкуренцію на командному чемпіонаті України?

-Конкуренція була не дуже сильна, можливо якби вона була – і результат був би кращий. Особистий рекорд оновила, та хотілося ще більше скинути, але радію і тому що є – все потроху! От тут в Естонії буде хороша конкуренція, можливо вдасться пробігти якось по іншому. Є хвилювання, адреналін відчувається більше ніж в Україні.

-Те, що скасували чемпіонат світу у приміщенні, не зменшило мотивації на зимовий сезон? Адже ти говорила, що хочеш спробувати відібратися.

-Ні в якому разі не зменшилася мотивація, тому що цього сезону у мене було завдання не стільки потрапити на чемпіонат світу, скільки показати кращий результат, побити особистий рекорд, посісти призове місце — бажано перше. Я не дуже розчарувалася, щодо зимового чемпіонату, звісно прикро, але не в такій великій мірі, щоб засмучуватися.

-Які ще змагання заплановані на зиму?

-В середині лютого поїду в Туреччину на Чемпіонат Асоціації балканських легкоатлетичних федерацій з легкої атлетики у приміщенні, потім виступатиму у Сумах на чемпіонаті України.

 

Федерація легкої атлетики Запорізької області