Четвертий турнір «Новачок» зібрав у Василівці рекордну кількість юних борців

 

Цими вихідними василівський ФОК «Таврія» приймав напевно найбільш емоційні змагання – турнір з вільної боротьби «Новачок». Змагання проходять у  Василівці за ініціативи спортивного клубу «ХортА» вже вчетверте, а головна їх особливість в тому, що на килимі змагаються спортсмени першого року навчання, для яких це дебютні змагання в житті!

Цього року «Новачок» забрав рекордну кількість учасників – 135 спортсменів з Василівки, Мелітополя, Енергодара, Михайлівки та Якимівки.

Наймолодшому спортсмену який вийшов цього дня на килим, Олександру Тілініну, було лише чотири рочки!

За традицією жоден з учасників змагань цього дня не лишився без уваги – кожен отримав медаль та морозиво від спортивного клубу «ХортА». Також були вручені спеціальні призи «За кращу техніку», «За волю до перемоги» та «Найперспективнішому борцю». Окрім спортивної частини була і розважальна – юні спортсмени відповідали на запитання про боротьбу, та вигравали призи. Головна мета заходу – зацікавити малечу боротьбою, показати що змагання це круто і весело, та заохотити до подальших занять, розповідає Заслужений тренер України Роман Білка.

Спеціальний сюрприз підготував до змагань голова спортивного клубу «ХортА» Антон Карнаух – грошовою премією він відзначив родину Павліченко! Свого часу три сестрички Павліченко були учасницями турніру «Новачок», дві з них на сьогодні вже мають у своєму доробку медалі чемпіонатів України!

Однозначно можна відзначити, що свято боротьби у Василівці вдалося! Вітаємо новачків, їх батьків і тренерів з успішним змагальним дебютом!

 

СК «ХортА»