БК «Запоріжжя-ZOG» підписав ще одного новачка

Вчора в офісі БК «Запоріжжя» вуб підписаний контракт з відомим українським форвардом Денисом Носковим. Договір між клубом та баскетболістом укладений до кінця сезону 2016/2017.

 
Останньою командою українського форварда був клуб третього французького дивізіону — «Lourdes». У Франції Денис здобував 9.5 очок та 2.7 підбирання за 20 хвилин у середньому за гру.

Вихованець маріупольського баскетболу за свою кар’єру встиг відграти на всіх позиціях, починаючи з першого номера. У минулому сезоні Носков був одним із лідерів «Черкаських Мавп», яким допоміг вийти до півфіналу української Суперліги. Денис був близьким до дабл-даблу у своїй середній статистиці за матч – 10.8 очок та 8 підбирань. За кількістю підбирань це був другий показник у лізі. Також у послужному списку 26-річного форварда є виступи за «Азовмаш», БК «Київ», «Одесу» та грузинську «Олімпію».

Денис Носков разом з іншим новачком клубу Максимом Лук’яновим вже приєдналися до тренувань БК «Запоріжжя-ZOG» і найближчим часом очікується їх дебют у матчах Суперліги Парі-Матч.