У Запоріжжі відбувся фінальний тур обласного етапу «Cool Games»

3 листопада у спортивному залі Інженерного навчально-наукового інститут ім. Ю.М. Потебні Запорізького національного університету, відбувся фінальний тур обласного етапу фізкультурно-оздоровчого заходу серед учнів «Cool Games».

Попри те що  було не просто провести відбіркові етапи в умовах прифронтового міста, де всі школи працюють дистанційно, «Cool Games»  все ж відбулися! У фіналі зустрілися школярі Запоріжжя, Вільнянська, Широківської  та  Матвіївської сільських рад.

Привітали учасників фіналу директорка Департаменту освіти і науки ЗОДА Людмила Бухаріна,  начальник Запорізького обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Юрій Шепель та голова суддівської бригади, Депутат Запорізької обласної ради  Ірина Півень  завідувачка кафедри реабілітаційної педагогіки та здорового способу життя Запорізького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Олена Аксьонова.

Після запальної руханки учасники зійшлися у затятій боротьбі. Цього дня пощастило провести фінал без повітряних тривог, тож учасники із захватом мірялися силами в трьох вікових дивізіонах Було помітно, наскільки діти скучили за такими масовими заходами, як їм не вистачає командних змагань, конкуренції та фізичної активності.  Для фінального етапу були обрані види «Біатлон», «гулівер» та «котигорошко слалом».

У першому і другому дивізіонах перемогу святкували школярі Запорізької загальноосвітньої школи «Основа». У третьому сильнішими були учні ОЗО  «Матвіївський загальноосвітній навчально-виховний комплекс «Всесвіт».

За результатами проведення фіналу обласного етапу всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу серед учнів «Cool Games» було визначено команду, яка представлятиме Запорізьку область у всеукраїнському фіналі змагань.

Місця у фіналі обласного етапу «Cool Games» розподілилися наступним чином:

 

ПЕРШИЙ ВІКОВИЙ ДИВІЗІОН

 

  1. Запорізька загальноосвітня школа І-ІІ ступенів «ОСНОВА» Запорізької міської ради Запорізької області
  2. Запорізька гімназія № 46 Запорізької міської ради
  3. Відраднівська гімназія Широківської сільської ради Запорізького району Запорізької області
  4. Запорізька гімназія № 104 Запорізької міської ради

 

ДРУГИЙ ВІКОВИЙ ДИВІЗІОН

  1. Запорізька загальноосвітня школа І-ІІ ступенів «ОСНОВА» Запорізької міської ради Запорізької області
  2. Петропільський ліцей Широківської сільської ради Запорізького району Запорізької області
  3. Опорний заклад освіти «Матвіївський загальноосвітній навчально-виховний комплекс «Всесвіт»» Матвіївської сільської ради
  4. Запорізька гімназія № 107 Запорізької міської ради

 

ТРЕТІЙ ВІКОВИЙ ДИВІЗІОН

  1. Опорний заклад освіти «Матвіївський загальноосвітній навчально-виховний комплекс «Всесвіт»» Матвіївської сільської ради
  2. Петропільський ліцей Широківської сільської ради Запорізького району Запорізької області
  3. Ліцей «Потенціал» Вільнянської міської ради Запорізької області.
  4. Запорізька гімназія № 46 Запорізької міської ради

 

Запорізьке обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОНУ