Запорізькі любителі веслування провели новорічний карнавал на воді (ФОТО)

 

Запоріжжя може похизуватися цілим рядом класних масових спортивних заходів, присвячених до новорічних свят. Зокрема це велопробіг у новорічних костюмах «Санта рулить», забіг «Наздожени Діда Мороза», а ще святковий карнавал на воді, який проводять місцеві фанати веслування за ініціативи клубу «Baydarka.zp.ua».

Цього року святковий заплив на каяках, байдарках та SUP-дошках відбувся напередодні Нового Року. Окрім новорічних персонажів з веслами, окрасою свята стала кількаметрова «ялинка» з SUP-дошок та «паравозик» з каяків, які у казковому хороводі кружляли біля урочища Сагайдачного.  Фінальним акордом карнавалу на воді стало святкове занурення в Дніпро, участь в якому взяли найсміливіші веслувальники.

Як розповів керівник клубу Baydarka.zp.ua, Сергій Хвостенко, такий захід став традиційним. Мета новорічного свята на воді, не лише підняти собі настрій та поспілкуватися, а й показати, що веслування – доступний вид фізичної активності, займатися яким можна за будь якої погоди.

Вже наприкінці січня клуб анонсує проведення зимових перегонів на воді  Bayda Ice Challenge. А поки ж всі охочі зможуть спробувати себе в зимовому веслуванні щотижневих тренуваннях клубу.

 

ФОТО: Максим Свіщов

[smart-grid captions=»false» style=»2″]

[/smart-grid]