Запорізькі легкоатлети провели перші змагання після карантину

 

У Запоріжжі відбулися перші змагання з легкої атлетики в цьому літньому сезоні. В Кубку ФЛАЗО зі стрибків у висоту взяли участь 22 спортсмени.

 

Серед дівчат 2005-06 р.н. перемогла Ксенія Бобровник з результатом 156 см. Друге і третє місце з однаковим результатом 144 см. посіли сестри Тетяна і Олена Кубасови. Всі троє спортсменок представляють ДЮСШ Спартак, тренуються під керівництвом Миколи Івановича Кардача.

 

У юнаків 2007-08 р.н. увесь п’єдестал завоювали спортсмени СДЮШОР Металург. Переможцем став Тимур Яблоков з результатом 132 см. Олексій Чубко другий і Данило Барбашов третій, у обох результат 124 см.

 

У дівчат в цій віковій категорії перемогла Владислава Кіндякова з результатом 132 см (СДЮШОР Металург). Друге місце у Діани Вязовченко 128 см (ДЮСШ Спартак). Третьою стала Анастасія Козуб 124 см (СДЮШОР Металург).

 

У віковій категорії 2009 р.н. і молодше, серед юнаків перемогу отримав Єгор Стоєв з результатом 120 см. Другим був Володимир Целуйко, третім Олексій Віноградов. Усі троє спортсменів представляють СДЮШОР Металург.

 

У дівчат в цій віковій категорії перемогу здобула Вероніка Кармаза з результатом 112 см (СДЮШОР Металург). Друге місце у Вікторії Вязовченко 104 см (ДЮСШ Спартак) і третє місце у Діани Деріпалко 104 см (СДЮШОР Металург)

 

 

Федерація легкої атлетики Запорізької області