Запорізька стрибунка у висоту  – бронзова призерка чемпіонату України з легкої атлетики

 

В останні дні січня у Сумах відбувся чемпіонат України з легкої атлетики в приміщенні серед юнаків та дівчат 2002 р.н. та молодші. Юним запорізьким представникам «королеви спорту» вдалося пробитися до фіналів у цілому ряді дисциплін, та порадувати нагородою! У секторі стрибків у висоту в напруженій боротьбі бронзу виборола Вероніка Крамаренко, показавши результат 1.68 м. На шостому місці завершила змагання Ксенія Бобровник (1.60 м).

За крок до медалі, на четвертому місці, фінішувала Єлизавета Новицька на дистанції 200 м (25.91 сек). Також четвертими стали запорізькі дівчата — Анна ГОРДІЮК, Вероніка БИЗОВА, Єлізавета КУЛАБУХОВА, Анна ГЛИГАЛО в естафеті 100+200+300+400 м з результатом 2:24.15.

У фіналі 60-метрівки шостою стала Вероніка Бизова (7.94). П’ятою на дистанції 800 м стала  Анна Глигало (2:18.92).

За підсумками цієї першості буде сформовано збірну України, яка 6 березня в Стамбулі візьме участь в міжнародній матчевій зустрічі Білорусь-Франція-Туреччина-Україна.

 

А цими днями в Сумах триває чемпіонат України серед юніорів. Про результати виступів запоріжців на ньому повідомимо вже найближчим часом.

 

«ЗА!спорт»