“Орбіта-ЗНУ-ЗОДЮСШ” виходить до «Фіналу чотирьох» Кубка України

Напередодні звітного поєдинку обидві команди вирішили завдання виходу до фінальної частини розіграшу національного Кубку.

Проте, не зважаючи на відсутність так званої «турнірної мотивації», матч видався насправді цікавим.
16.01.2022
Запоріжжя. СК “ЗНУ”.
Волейбол. Кубок України-ДМАРТ. Жінки. Група “К”.
“Орбіта-ЗНУ-ЗОДЮСШ” (Запоріжжя) — “Аланта” (Дніпро) 1:3 (25:20, 22:25, 23:25, 15:25)
Дещо нервовий початок зустрічі, що зазвичай притаманно іграм із принциповим психологічним підґрунтям, відбувся за рівної боротьби. Втім, запоріжанки швидко взяли контроль над ситуацією на майданчику та начебто мали потужно фінішувати у першому сеті. Але за рахунку 23:15 господарки втратили ініціативу та дали можливість волейболісткам «Аланти» відчути ігровий настрій. Партію підлеглі Гарія Єґіазарова виграли – 25:20, хоча тривожний дзвоник пролунав вже тоді.
У другому сеті дніпрянки відмінно «стартанули» – 4:0, запоріжанки наздогнали 4:4. А ось після ще одного рівного рахунку — 6:6 «Аланта» закріпила лідируючу позицію у сеті. Незважаючи на це, запоріжанки тримались поруч у рахунку. Реальний шанс зачепитись за результат у господарок з’явився за рахунку 17:18, проте переломити хід партії підлеглим Гарія Єґіазарова не судилося. 22:25 та 1:1 за сетами.
Непростим видався і наступний сет: команди знову проявили характер. Боротьба за кожне очко. Цього разу рівновага протрималась до рахунку 20:20, після чого «кінцівку» дружина Артема Дигтяренка залишила за собою – 25:23.
У четвертому сеті дніпрянки практично не відчули опору з боку господарок – 25:15. У підсумку 1:3 і у нашої команди є тиждень аби виправити помилки перед другим побаченням із «Алантою» у чемпіонаті. До речі, матч восьмого туру відбудеться знову таки на майданчику СК «ЗНУ». Отже, слідкуйте за нашими анонсами…
Інші два учасники «Фіналу чотирьох» розіграшу національного Кубку визначаться 28-30 січня, коли у Слобожанському будуть зіграні матчі у квартеті “Л”.
Прес-служба ВК “Орбіта-ЗНУ-ЗОДЮСШ”