У Кубку України “Орбіта-ЗНУ-ЗОДЮСШ” без  проблем зламала опір «Полтавчанки-ПНПУ»

Підлеглі Гарія Єґіазарова відчули більш-менш конкурентний супротив з боку полтавчанок лише в одній партії.

14.01.2022
Запоріжжя. СК “ЗНУ”.
Волейбол. Кубок України-ДМАРТ. Жінки. Група “К”.
“Полтавчанка-ПНПУ” (Полтава) — “Орбіта-ЗНУ-ЗОДЮСШ” (Запоріжжя) 0:3 (13:25, 11:25, 17:25)
У поточному сезоні «Орбіта-ЗНУ-ЗОДЮСШ» зустрічалась із командою Ігоря Слинька у рамках другого туру чемпіонату. У середині жовтня, у домашньому матчі, запоріжанки виглядали набагато впевнішими за конкуренток та заслужено перемогли з сухим результатом – 3:0. Як виявилось з того часу співвідношення сил особливо не змінилось.
Господарки із відмінним настроєм «проїхалися катком» по команді з Полтави у перших двох сетах – 25:13 та 25:11. Але третя партія явно пішла не за сценарієм фавориток зустрічі. Полтавчанки не лише тримались поруч у результаті 5:5, а й навіть зуміли двічі мінімально повести у рахунку – 6:5 та 7:6. Втім, часу для того аби повноцінно порадіти за цей позитивний проміжний результат підлеглі Гарія Єґіазарова дали суперникам обмаль. Господарки знову відшукали свій темпоритм та переконливо зняли всі питання стосовно переможців звітного матчу 25:17 і 3:0 у підсумку.
Через неявку рівненської «Регіни-МЕГУ-ОШВСМ» запоріжанки завтра пропустять ігровий день. Тим часом, у суботу, 15 січня, у СК «ЗНУ», полтавчанки зустрічатимуться із волейболістками дніпровської «Аланти». Матч заплановано розпочати о 12-й.
У заключний ігровий день третього етапу кубкових перегонів у «дніпровському дербі» «Орбіта-ЗНУ-ЗОДЮСШ» прийматиме «Аланту». Отже, у неділю, радимо відкласти всі свої справи та подивитись поєдинок дружини Гарія Єґіазарова з трибун спортивного комплексу Запорізького національного університету. Здається, на вболівальників чекає черговий ігровий трилер…