“Орбіта-ЗНУ-ЗОДЮСШ” на класі розібралась із рівнянками

 

У звітному матчі запоріжанки відповідально поставилися до своєї роботи.

4.12.2021
Луцьк. СК ОДЮСШ.
Волейбол. Чемпіонат України. Суперліга. 5 тур.
“Орбіта-ЗНУ-ЗОДЮСШ” (Запоріжжя) — “Регіна-МЕГУ-ОШВСМ” (Рівне) 3:0 (25:16, 25:18, 25:10)
У жодному з трьох сетів, по суті, інтрига була відсутньої. Навіть за умови супротиву підлеглих Мартіна Жівкова на початку другого сету запоріжанки діяли сконцентровано та згодом легко надолужили незначне відставання.
Наставник «Орбіти-ЗНУ-ЗОДЮСШ» під час зустрічі додатково використав трійку заявлених гравчинь. Поліна Бурзак, Катерина Гужва і Аліка Луценко загальної картини не зіпсували. Повноцінне турнірне розташування за результатами першого кола чемпіонату матимемо по завершенню календарного матчу між «Прометеєм» і «Алантою».
Гарій Єґіазаров (головний тренер ВК «Орбіта-ЗНУ-ЗОДЮСШ»):
«Ми сьогодні спробували деякі заміни аби у майбутньому дещо підсилити свою гру. Чемпіонат лише подолав так званий перший ігровий рубіж та попереду ще багато відповідальних зустрічей. Так, в цілому грою задоволений. Це не стовідсоткова втіха. Так не буває, адже є ще певні огріхи у дівчат.
— Як загалом оцінюєте перше коло чемпіонату?
— В цілому непогано. За великим рахунком маємо лише одну похибку у наших планах і це результат вчорашнього матчу із «Волинню-Університетом-ОДЮСШ». Лучанки вдома завжди дуже гідно грають, причому із усіма командами. Тут завжди всім непросто. У загальній оцінці першого кола — для нас все за планом».
Прес-служба ВК «Орбіта-ЗНУ-ЗОДЮСШ»