Запорізькі стрибунки у воду вибороли три комплекти нагород відкритого чемпіонату України

 

У столичному спорткомплексі «Ліко» завершилися перші змагання у новому сезоні – відкритий Чемпіонат України зі стрибків у воду серед вікових груп «А» і «В». Понад 100 учасників з 7 областей України, міста Києва та Німеччини розіграли 22 комплекти нагород.

За результатами чемпіонату сформована збірна України, яка представлятиме нашу країну на Юнацькому чемпіонаті світу зі стрибків у воду, що з 2 по 9 грудня пройде в Києві.

Три комплекти нагород здобули на чемпіонаті України запорізькі дівчата.

Софія Шинкаренко стала чемпіонкою України і індивідуальних стрибках з вишки 10 м, набравши 296,15 балів. Також Софії трохи не вистачило до бронзи в індивідуальному виступі на трампліні 3 м, де вона стала четвертою (319,30). Підготували спортсменку — ЗТУ Турова Т.А, Свірідов В.Г, тренер Криніцина О.М

Поліна Волошина та Арина Поваляєва вибороли срібні нагороди у синхронних стрибках з вишки 10 м (219,39) та стали срібними призерками в синхронних стрибках на трампліні 3 м (199,71).

В індивідуальних виступах на вишці Поліна Волошина стала п’ятою (269,75), Арина Поваляєва – шостою (254,95). Тренує дівчат ЗТУ Журавльова І.В.