«Зоря» готується в Запоріжжі до матчу Ліги Європи

Вже завтра,  26 серпня, на стадіоні «Славутич-арена» відбудеться матч-відповідь плей-офф раунду Ліги Європи між луганською «Зорею» та віденським «Рапідом». Нагадаємо що тиждень тому поєдинок закінчився із рахунком 3-0 на користь австрійців.

За день до матчу головний тренер «Зорі» — Віктор Скрипник та капітан Віталій Вернидуб дали прес-конференцію та розповіли про настрій у команді перед матчем-відповіддю.

Віталій Вернидуб:

Команда серйозно готується до завтрашньої гри. Ми всі прекрасно розуміємо що минулого четверга нам десь не пощастило. Ми домінували та грали набагато краще за нашого суперника. І завтрашній день повинен розставити всі крапки над «і». Ми вмотивовані на те щоб виправити ситуацію. Завтра ми будемо не просто мужиками, а левами на полі, так як дуже хочемо проявити характер та здобути перемогу. Я впевнений що завтра на трибунах будуть вболівальники і ми всі разом доб’ємось бажаного результату. Ми будемо виступати не просто за своє команду, ми будемо відстоювати честь України. Я дуже сподіваюсь що «Зорю» біля телевізорів будуть підтримувати українці від Луганську до Ужгорода.

Віктор Скрипник:

Хочу сказати що наша команда дуже хоче себе проявити. Звісно ми розуміємо що результат минулого поєдинку не придає нам якихось великих очікувань. Проте хто як не ми повинен вірити у свої сили. На разі всі футболісти здорові так що завтра в повній бойовій готовності вийдемо на матч. Дуже віримо що нас прийдуть підтримати запорізькі вболівальники. Це неймовірна відповідальність грати за повних трибун, це ми вже зрозуміли коли грали при порожніх у зв’язку із пандемією. Тому ми зробимо все можливе щоб матч сподобався вболівальникам!

Після спілкування із журналістами головний тренер та капітан разом із командою розпочали відкрите тренування на Великому луз. Перед його початком Віктор Скрипник зібрав всіх гравців у коло та сказав, що вони мають можливість переписати історію, перемогти та вийти у групову стадію Ліги Європи. Також наставник зазначив, що в них вірять вболівальники і сподіваються на перемогу, тому заради них і треба виходити та вписувати себе та команду в історію.  Після чого розпочалось тренування, для журналістів воно було відкрите 15 хвилин, після чого тренери та гравці продовжили роботу без представників медіа.

Нагадаємо що матч-відповідь плей-офф раунду між Луганською «Зорею» та Віденським «Рапідом» пройде у четвер 26 серпня о 19-30.

Юлія Новицька