Юрій Вернидуб виводить модовський «Шериф» у груповий етап Ліги Чемпіонів

Вчора, 25 серпня запоріжець, головний тренер футбольного клубу «Шериф» проводив матч-відповідь раунду плей-офф Ліги Чеміпонів проти «Динамо» Загреб. Перший матч закінчився із рахунком 3-0 на користь модовської команди.

На матч-відповідь підопічні Вернидуба вийшли над вмотивовані, і на полі команда зробила все можливе щоб не програти. В результаті нічия 0-0 яка виводить «Шериф» у перше в історії в груповий етап Ліги Чемпіонів.

Після матчу український наставник дав свій після матчевий коментар:

— Це була моя  мрія – груповий етап Ліги Чеміпонів і вона здійснилась. Я щиро дякую кожному гравцю, ми були гідні пройти «Динамо» Загреб. Ми пройшли цей нелегкий шлях кваліфікації разом, зіграли 8 поєдинків, забили 14 голів і пропустили тільки 2. Перед цим поєдинком я читав інтервью головного тренера «Динамо» в якому він сказав що вони в цьому матчі будуть старатися не доводити справу до пенальті. Тому мені не треба було мотивувати хлопців, я просто їм це сказав перед грою.

Нагадаємо, що на передматчеві прес-конференції Вернидуб не поставили жодного запитання, що розізлило тренера.

Отже в груповому етапі Ліги Чемпіонів зіграють і дві українські команди – «Динамо» та «Шахтар» і молдовський «Шериф» Юрія Вернидуба. Бажаємо клубам видовищних та результатинвих матчів.

Юлія Новицька

Фото ФК «Шериф»