Парвіз Насібов розповів, як витратить призові за олімпійську медаль

Срібний призер Олімпіади в Токіо, запорізький борець греко-римського стилю Парвіз Насибов розповів, куди витратить призові за медаль.

Премію ми отримали через три дні після прильоту в Україну. Моя премія склала 80 тисяч доларів. Я думав, що буде якийсь податок і 10-15 тисяч покинуть мене. Так вийшло, що всі 80 тисяч прийшли на карту. Хочу придбати житло своїм батькам і собі в Миколаєві. Мої батьки зараз живуть на зйомній квартирі. Я допомагаю їм і сам живу на зйомній квартирі. У мене була така задача: якщо дасть бог і я отримаю премію, то придбаю житло своїм батькам. Щоб полегшити їхнє життя і щоб вони не думали, як і кому щомісяця платить гроші. Щоб це було їх власні житло », — сказав Насибов.

Нагадаємо, 23-річний спортсмен після шостого класу переїхав до Маріуполя, а потім в Запоріжжя – аби професійно займатися спортом. Тим часом, сім’я Парвіза залишилася в Миколаєві, де живе і до цього дня.

Самому Парвізу кошти на придбання житла в розмірі 1 мільйона гривень має виділити Запорізька міськрада. Питання мало б вирішиться на найближчій сесії, але вона не зібрала кворум і не відбулася. Але місцева влада переконуює спортсмена, що поза увагою його не залишать.