У Запоріжжі стартує турнір-меморіал В’ячеслава Гаврилова

Найближчі три дні в палаці спорту «Юність» вируватимуть баскетбольні пристрасті за участю чотирьох клубів Суперліги

У цьому році традиційний турнір-меморіал В’ячеслава Гаврилова відбудеться раніше ніж зазвичай. Палац спорту «Юність» прийматиме четвірку клубів Суперліги з 26 по 28 серпня. Склад учасників викликає особливу цікавість з точки зору останніх кадрових змін. Господарі – баскетбольний клуб «Запоріжжя» зіграють з новою командою Валерія Плеханова – «Харківськими Соколами», чинним чемпіоном Суперліги, де тепер виступає Дмитро Тихонов – «Прометеєм», а також МБК «Миколаїв», для якого новий сезон стане ювілейним, 50-м в історії клубу.

Для всіх уболівальників БК «Запоріжжя» домашній турнір – це чудовий шанс познайомитися з оновленою командою Станіслава Овдєєнка та на власні очі оцінити рівень гри легіонерів.

Першу гру запоріжці проведуть 26 серпня з «Миколаєвом» о 18:20, у п’ятницю матч з «Харківськими Соколами» о 17:30, заключний поєдинок на турнірі з «Прометеєм» у суботу о 13:00.

Всі матчі турніру-меморіалу В’ячеслава Гаврилова будуть транслюватися на ютуб-каналі БК «Запоріжжя», але краще прийти в зал і підтримати рідну команду! Вхід вільний.

Слем-данк шоу на турнірі Гаврилова 

Завтра у перерві матчу між БК «Запоріжжя» та МБК «Миколаїв» вболівальники, які прийдуть до палацу спорту «Юність», стануть свідками яскравого шоу за участі відомих данкерів

Чисту насолоду глядачам подарують данкери із команди «Герої Майданчиків». Ви їх чудово знаєте – це Єгор Максимчук (зріст 177 см), Олег Сушко (зріст 192), Данило Голенков (зріст 174), Роман Гашков та Ілля Крошко зі зростом 176 см, на чиєму рахунку 20+ перемог на міжнародних данк контестах, і 50+ в Україні

Приходьте, початок матчу БК «Запоріжжя» – МБК «Миколаїв» о 18:20. Вхід до палацу спорту «Юність» вільний!