Аліна Максименко провела іменний турнір у Запоріжжі (відео)

 

Приїзд іменитої гімнастки до рідного Запоріжжя – це справжнє свято для юних спортсменок. Цьогоріч турнір на честь Заслуженого майстра спорту  Аліни Максименко пройшов вже в четверте. Але кожного разу, гімнастка дивує своїх прихильників новою програмою та блискучим показовим виступом.

 

Це величезна радість, тому, що спостерігати за ростом і розвитком дітей у спортивній кар’єрі — це дуже приємно. Цей турнір, напевно, одна з зачіпок, які залишилися зі мною з художньої гімнастики, — каже Заслужений майстер спорту України з художньої гімнастики Аліна Максименко.

 

230 гімнасток з різних куточків нашої країни, приїхали на змагання, аби поборотися за призові місця. Однак, єдине, про що жалкує Аліна Максименко, так це про те, що катастрофічно мало дорослих гімнасток беруть участь у змаганнях.

 

Дуже сумно дивитися, що саме доросла гімнастика чомусь вимирає. І навіть на різного роду змаганнях, наприклад, як чемпіонат України дуже мало залишилося спортсменок. На нашому турнірі буде всього лише сім учасниць у категорії «майстри». Але, я думаю, що нам все-таки вдасться залучити більше дорослих гімнасток, адже це вже зовсім інший рівень, — відзначає Аліна Максименко.

 

Усі учасниці змагань отримали яскраві кубки, медалі та почесні дипломи. А для найменших гімнасток винуватиця свята підготувала подарунки із самого Діснейленду. Поки четвертий «Макси кап» підійшов до свого завершення, Аліна Максименко вже починає роздумувати над ювілейним турніром і плекає надію, що вже саме він стане міжнародним.

 

Анна Солошенко