У матчі за Кубок України зустрінуться «Мотор» та «Донбас»

У Запоріжжі на арені «Юність» проходять матчі Фіналу чотирьох Кубка України з гандболу. 17 травня ули зіграні  півфінальні поєдинки. «Донбас» переміг «ЦСКА-ШВСМ» 33:22 і в матчі за титул 18 травня зустрінеться з «Мотором». Минулорічний переможець Кубка у своєму півфіналі розібрався з «Мотором-Політехнікою» 34:17.

 

Фінал чотирьох Кубка України 

17 травня. 1/2 фіналу 

«ЦСКА-ШВСМ» – «Донбас» 22:33

«Мотор» — «Мотор-Політехніка» 34:17

 

18 травня. Матч за третє місце 

15.00 «ЦСКА-ШВСМ» – «Мотор-Політехніка»

 

18 травня. Фінал

17.00 «Донбас» — «Мотор»

 

Після кожного матчу Фіналу чотирьох визначаються найкращі гравці команд. Вибір серед своїх гравців роблять тренери учасників. У першому півфіналі нагороди найкращих гравців ФГУ отримали розігруючий «Донбасу» Артем Шарко та воротар «ЦСКА-ШВСМ» Борис Панченко.

Голкіпери стали найкращими в обох матчах другого півфіналу. Призи, які вручали в.о. президента ФГУ Євген Петрушевський та держтренер Олександр Чайченко отримали Рудольф Бородай («Мотор») та Михайло Будко («Мотор-Політехніка»).

Присутність уболівальників на арені дозволена. Запрошуємо глядачів на матчі 18 травня. Гра з третє місце «ЦСКА-ШВСМ» — «Мотор-Політехніка» почнеться о 15.00 (трансляція на ФГУ-ТВ, а також на сайті xsport.ua). Фінал «Донбас» — «Мотор» стартує о 17.00 і буде показаний не телеканалі XSPORT.

 

Федерація гандболу України