Завтра у Запоріжжі всьоме розіграють Кубок Петрова з гирьового спорту

6 березня у палаці спорту «Запоріжалюміньбуд» відбудеться VII Відкритий Кубок Василя Петрова з гирьового спорту.

Цього року участь у змаганнях візьмуть понад сотні спортсменів Запорізької, Одеської, Харківської, Кіровоградської, Донецької, Дніпропетровської, Луганської, Вінницької, Херсонської та Київської областей. Спортсмени вестимуть боротьбу в десяти вагових категоріях – семи у чоловіків та трьох жінок.

Але головна битва турніру традиційно точиться за унікальний перехідний трофей Кубок Петрова. Нинішнього року за нього змагатимуться чинний володар – збірна Харківського Національного університету внутрішніх справ; збірна Держаної служби України з надзвичайних ситуацій, яка вигравала турнір двічі; команда «Оперативно-тактичного угруповання «Схід» (військовослужбовці здобували Кубок Петрова 2017 року), а також збірна Національної поліції України – правоохоронці кілька разів були призерами турніру в командному заліку, але Кубок поки не вигравали.

Хто стане володарем Кубка Петрова у 2021 році, та чи вдасться учасникам побити діючі рекорди змагань – можна буде дізнатися вже 6 березня у палаці спорту «ЗАБ». Початок о 09.00, вхід вільний!

Також спостерігати за перебігом Кубка Петрова можна буде в онлайн трансляції на за ПОСИЛАННЯМ.

 

Читайте також: Любовь Черепаха: Открытый Кубок Василия Петрова готов удивлять