На меморіали Василя Петрова з гирьового спорту розіграють призовий фонд у понад 100 тисяч гривень

05 березня 2017 року о 12.00 у Запоріжжі по вулиці Тюленіна, 13 у Легкоатлетичному манежі ПАТ «Запоріжсталь» відбудеться III Всеукраїнський Меморіал двічі Героя Радянського Союзу генерал-полковника ракетних військ та артилерії Збройних Сил України Петрова Василя Степановича серед збірних команд військових формувань та правоохоронних органів з гирьового спорту.

 

У змаганнях приймуть участь представники:

 

  • Державної прикордонної служби України;
  • Державної служби України з надзвичайних ситуації;
  • Державної фіскальної служби України;
  • Збройних Сил України;
  • Національної Гвардії України;
  • Національної поліції України.

Ініціатори проведення Меморіалу: Заслужений майстер спорту України з гирьового спорту Черепаха Любов Олександрівна та командування 55-ї Запорізької артилерійської бригади імені генерала Василя Петрова.

 

Зазначимо, що спортсмени сперечатимуться не лише за медалі, а й призовий фонд у 100,5 тисяч гривень!

 

 

Генерал-полковнику ракетних військ та артилерії Збройних Сил України, двічі Герою Радянського Союзу Петрову Василю Степановичу 05 березня 2017 року виповнюються 95 –та річниця з Дня народження.

 

Його життя — унікальний випадок в історії людської цивілізації за весь час існування людини, як суб’єкта суспільно-історичної діяльності та культури: воїн, не маючи обидвох рук, зумів не тільки захистити себе, але й перемогти ворога.

 

Жодні Збройні Сили інших країн та історичних епох не можуть похизуватися тим, що в їх лавах служив чи служить такий герой.