Легкоатлети Запоріжжя відзначилися на командному чемпіонаті України

 

У Сумах відбувся командний чемпіонат України з легкої атлетики, де спортсмени Запорізької області п’ять разів були у призових трійках.

 

У змаганнях жінок на дистанції 60 м перемогу святкувала Вікторія Ратнікова, з кращим результатом сезону — 7.31 сек. Спортсменка тренується у групі Костянтина та Олени Рураків.

Ще одна вихованка Костянтина Рурака, Катерина Климюк, стала другою на дистанції 400 м, встановивши особистий рекорд у приміщенні -53.49 сек.  Обігнала нашу спортсменку Анна Рижикова (Ярощук) з Дніпра — 52.97 сек. Третє місце на 400-метрівці виборола інша представниця Запорізької області – Анастасія Бризгіна — 53.72 сек.

Другий результат на дистанції 800 м продемонструвала Анастасія Рємєнь  — 02:09.17.

Микита Барабанов в бігу на 400 м був п’ятим з особистим рекордом 48.18 сек. Обоє вищезазначених спортсменів тренуються у групі Рураків.

Друге місце у змаганнях семиборців посів Артур Суюнов, набравши  5079 очок.

Також відзначимо молоду запорізьку стрибунку у висоту, Вероніку Крамаренко. Яка у змаганнях із дорослими спортсменками стала п’ятою, втретє за місяць оновивши перональний рекорд. В найкращій спробі вихованка Миколи Кардача перестрибнула планку в 1 м 83 см, що дозволило їй виконати норматив Майстра спорту України.

П’ятий результат у бігу на 60 м з бар’єрами показала багатоборка Анна Касьянова8.46 сек.

 

«ЗА!спорт»